The Station at Holladay Village

Living space meets style and convenience at the Station. Located in downtown Holladay, Utah, this project design includes one-story underground parking with three stories of luxury condos above. Security and privacy enhance the peaceful environment while climate-controlled parking, easy elevator access, and stairless designs maximize accessibility for older residents. The condo design features two and three-bedroom residences with private balconies and spacious layouts that range from 1,474 to 1,996 sq. ft. Buyers can choose between four distinct design palettes, including modern elegance and traditional luxury with bright or rich finishes. While all of these elements make The Station stand-out, the biggest draw for most buyers is its expansive rooftop patio, featuring social areas, fire pits, and open planters.

We're quite multi-disciplined

You've never seen architecture like this

Date

Completed December 2020

location

Holladay, Utah

CLIENT

Solstice Homes

deliverables

  • Architecture
  • Landscape Architecture

The Station at Holladay Village

Creating an Exclusive Escape for Holladay Residents

The Station brings the collaboration of our architects, experienced developers, contractors, interior designers, and lenders to life. The architectural design offers exclusivity for residents, coupled with a suite of amenities for them to experience. The two- to three-bedroom floor plans maximize space with residence features that attract the attention of every homebuyer, including 9 ft. ceiling heights, stained fiberglass entry doors, gas fireplaces, easy tv plug-ins, and oversized windows with sliding doors to private balconies.

Thanks to inspiration from the surrounding city, our team created an inviting and livable condo design to modernize Holladay’s downtown area and rebuild the community. The project’s beautiful aesthetics integrate into the community’s contemporary lifestyle while outdoor adventure, arts & culture, and a broad range of dining experiences wait just outside the door. If residents wish to escape daily life, they can go upstairs to the private balcony to sit around the fire pit or enjoy the beautiful open planters. All in all, The Station provides its residents with the upscale lifestyle of their dreams. 

Take the next step

Planning a project or have questions? Let’s talk.

get in touch