Project Detail – Alternate

[jj-ngg-jquery-slider gallery="5" html_id="slider1" width="800" height="400" center="1" effect="fade" slices="1"]

This state-of-the-art office building has a unique structural steel design that incorporates Sideplate Technology for seismic stability. The exterior showcases polished granite, glass and an aluminum skin. A 495 stall parking structure was built adjacent to the building.

Location: Sandy, Utah

Completion: 2010

Client: Workers Compensation Fund

Size: 198,000 SF

Services Performed:

Master Planning

Architecture Landscape Architecture

Project Type(s):


Green Design

Insert Landscape Architecture Narrative & Services Here

Green Design Office Spaces

ABC Publication // July 2010

Bronze Award – 2010 Intermountain Office Projects

ENR Mountain States // Summer 2010

Parse error: syntax error, unexpected end of file in /var/www/vhosts/ on line 65